Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Klímaszerelési árak

Split klíma telepítési ár nálunk vásárolt klímaberendezés esetén

Split klíma berendezések telepítése és beüzemelése, amennyiben az elhelyezés1 faláttöréssel jár és maximum 2 méter a távolság a kültéri és a beltéri egység között, a szerelési ár nettó 43.307 Ft, bruttó 55.000 Ft. Abban az esetben, ha a kültéri és a beltéri egység közötti távolság meghaladja a 2 métert úgy további bruttó 5.000 Ft/fm szerelési díjat számítunk fel.
Nehezen megközelíthető helyek és egyedi szerelés esetén az árváltoztatás jogát fenntartjuk (állványozási munkák, magas épületek)!

Kiszállási díj:

Hajdú Bihar és Borsod-Abaúj-Zemplén megye területén végzendő klímaberendezés telepítése esetén a kiszállás ingyenes. Egyéb esetekben nettó 100 Ft/km.

Előcsövezést is vállalunk!

Építkezik, felújít vagy átalakít és még nem döntötte el milyen klímaberendezést vásárolna de szeretné az épületet előcsövezni, mi ezt is megoldjuk. Bővebb információkért hívja ügyfélszolgálatunkat vagy küldjön üzenetet az info@debrecenklima.hu e-mail címre és mi választ adunk kérdéseire.
Az árak tájékoztató jellegűek, egyedi esetekben eltérhetnek. Egy helyen történő több klímaberendezés telepítése esetén kedvezményes árajánlatért vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal vagy küldjön üzenetet az info@debrecenklima.hu e-mail címre.
A klíma készülékek szerelési munkálataira 3 év garanciát vállalunk!

Split klíma telepítési ár nem nálunk vásárolt klímaberendezés esetén

Split klíma berendezések telepítése és beüzemelése, amennyiben az elhelyezés1 faláttöréssel jár és maximum 2 méter a távolság a kültéri és a beltéri egység között, a szerelési ár nettó 77.952 Ft bruttó 99.000 Ft. Abban az esetben, ha a kültéri és a beltéri egység közötti távolság meghaladja a 2 métert úgy további bruttó 5.000Ft/fm szerelési díjat számítunk fel.
Nehezen megközelíthető helyek és egyedi szerelés esetén az árváltoztatás jogát fenntartjuk!(állványozási munkák, magas épületek)

Karbantartás

2020-as árak:

január - március: nettó 6000 Ft (bruttó 7620 Ft) / készülék

április: nettó 8000 Ft (bruttó 10160 Ft) / készülék

május: nettó 10000 Ft (bruttó 12700 Ft) / készülék

június - december: nettó 12000 Ft (bruttó 15240 ft) / készülék