, , , ,

LG Therma V HM161M egyfázisú monoblokk hőszivattyú


 • Hűtő teljesítmény: 16,1 kW
 • Energiaosztály – hűtés: A++
 • Fűtő teljesítmény: 16 kW
 • EER: 3,18 W/W
 • COP: 4,2 W/W

1,659,890 Ft

Hűtési teljesítmény

16,1 kW

Fűtési teljestmény

16 kW

Hűtőközeg töltet típusa

R410A

Energiahatékonyság hűtés/fűtés

A++/A+

E.E.R.

3,18 W/W

COP

4,2 W/W

Ajánlott biztosíték

32 A

Kilépő víz hőmérséklete - hűtés

6 – 35 °C

Kilépő víz hőmérséklete - fűtés

15 – 57 °C

Vízáramlás sebességének hatérértéke

min. 15 l/perc

Kültéri zajszint

68 dB(A)

Kültéri mérete (szé/ma/mé)

1239x1450x390 mm

Kültéri súlya

141 kg

Garancia

3 év teljes körű garancia

Kompresszor garancia

10 év kompresszor garancia

LG Therma V HM161M egyfázisú monoblokk hőszivattyú jellemző tulajdonságai:

 • Nagy teljesítményű, szénkefe nélküli, egyenáramú (BLDC) kompresszor
 • Nagy hatékonyságú vízszivattyú (A energiaosztályú)
 • Energiahatékonyság -2 °C hőmérséklet mellett is (a kimeneti víz hőm. 55 °C)
 • Egyenáramú BLDC ventilátor-motor
 • Tökéletesített hőcserélő
 • Stabil működés alacsony hőmérséklet mellett (beépített nyomásszabályzó)
 • Korrózióálló hőcserélő (hosszabb ideig biztosítja a kiváló hőátadást)
 • Legionella-elleni üzemmód (a készülék hetente egyszer 80 °C-ra hevíti a HMV tartályt, mely hosszabb élettartamot biztosít)
 • Időjárás-függő üzemmód – a készülék automatikusan követi a környezeti hőmérséklet változást
 • Biztonsági üzemmód – váratlan meghibásodás esetén a készülék 2 lépcsős biztonsági üzemmódban működik tovább (kisebb hiba esetén hűtőköri fűtés és/vagy rásegítő fűtésben, nagyobb hiba esetén rásegítő fűtésben üzemel)
 • Alacsony zajszint
 • Csendes üzemmód

LG Therma V HM141M egyfázisú monoblokk hőszivattyú

Egy új ingatlan teljes körű fűtési, hűtési és használati melegvíz igényeinek kielégítésére az LG THERMA V – köszönhetően a takarékos, és kompakt technológiájának – tökéletes megoldást nyújt egyetlen gépészeti rendszeren belül.
Az LG THERMA V olyan környezettudatos levegő-víz hőszivattyú, mely két megújuló energiaforrást is használhat: a levegőt és a napot. Mindemellett a berendezés fajlagos fűtési teljesítménye kimagasló (COP értéke akár 4,5), és jóval alacsonyabb a CO2 kibocsátása a gáz- vagy fűtőolajos rendszerekhez képest. Nincs szükség gázbekötésre, kéményre, és ehhez kapcsolódó tervezésre, de kombinálható napkollektoros rendszerrel!
Az LG Therma V monoblokk típusú hőszivattyú alkalmazható padlófűtéshez, és HMV-hez (használati melegvíz előállításhoz). A rendszer 1 kWh hálózati elektromos energia felhasználása mellett akár 4,5 kWh hőenergiát képes biztosítani, ennek köszönhetően energiafelhasználása jóval alacsonyabb, mint más fűtőrendszereké. A modern ingatlanok energiafelhasználása egyre alacsonyabb. Egy új lakás teljes fűtési, hűtési, és használati melegvíz igényeinek kielégítéséhez ma már szükségtelen túlméretezett épületgépészeti megoldások alkalmazása.

Az LG Therma V hőszivattyúk erős neodimium mágneses, szénkefe nélküli, nagy teljesítményű, egyenáramú kompresszorral kerülnek forgalomba. Ez az új egyenáramú BLDC kompresszor nagyobb frekvencia tartományban dolgozik, így a szezonális energetikai mutatói jobbak, mint az előző szériának. Az LG egyenáramú BLDC ventilátor-motorja még tovább fokozza az energia megtakarítást, alacsony sebesség mellett 40%-ig, nagy sebesség mellett 20%-ig. A hatékonyság, és a teljesítmény 5%-kal javult, mert a hőcserélőn a légterelő lamellák hőcsere-mértéke növekedett, melyet a kiáramlási lyukak optimalizált elosztása biztosít.

A kültéri egység tökéletesített új axiál ventilátora hatékonyabban oszlatja szét a levegőt, és magas hatásfokot eredményez, alacsony zajszint mellett. Az LG forradalmasított új technológiája lehetővé teszi, hogy a távirányítóval csendes üzemmódban a beállított időintervallumban a kültéri egység zajszintjét is csökkenthetjük.

Az LG Therma V HM161M egyfázisú hőszivattyú monoblokk rendszerű berendezés, amely azt jelenti, hogy a kültéri egységben található az összes hidraulikus alkatrész. A „mindent bele” koncepció alapján tartalmazza a lemezes hőcserélőt, a vízszivattyút, az elektromos fűtőelemet, és a tágulási tartályt. Nincs szükség csővezetékre, ezáltal a beépítés könnyebb, és gyorsabb.

 

0 értékelés alapján

0.0 átlag
0
0
0
0
0

Legyen Ön az első aki véleményt ír “LG Therma V HM161M egyfázisú monoblokk hőszivattyú”

Ezt a terméket még nem értékelték.